Τηλέφωνο: 210 59 08 038
Καλάθι Αγορών

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 5908038 ή στο e-mail info@babyjunior.gr.

Δικαίωμα Αντικατάστασης/Αλλαγής εντός 20 ημερών.

Επειδή θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή ήταν ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί με το προϊόν της παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος σε άλλο νούμερο ή και σε άλλο χρώμα.

Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και 20 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Για να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες εντός 20 ημερών:

1. Παραδώστε το προϊόν και συμπληρωμένο το δελτίο επιστροφής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος, αλλά παράλληλα να μπορεί να γίνει ενδεχόμενη αλλαγή σε χρώμα, νούμερο ή άλλο είδος. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

2. Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του.

Ένα προϊόν αλλάζεται μόνο με το καρτελάκι του (αυτό που έχει όλες τις πληροφορίες: τιμή, κωδικό...) χωρίς να έχει αλλοιωθεί ή καταστραφεί. Προϊόντα λερωμένα ή σκισμένα δεν επιστρέφονται. Αλλάζονται καλοκαιρινά με καλοκαιρινά, χειμερινά με χειμερινά. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται πάντα με τις εκάστοτε ισχύουσες τιμές. Για παράδειγμα, σε περίοδο εκπτώσεων οι αλλαγές πραγματοποιούνται πάντα με βάση τα ποσοστά έκπτωσης που ισχύουν για το κάθε προϊόν που επιστρέφετε ή αγοράζετε, και όχι με την αρχική του τιμή (με αυτή δηλαδή που αγοράστηκε πριν τις εκπτώσεις). Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές εξ ολοκλήρου με είδη συνεχούς ροής (εσώρουχα, προίκα μωρού, κάλτσες κ.λπ).

Δεν εκδίδεται πιστωτικό.

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Η αποστολή του νέου προϊόντος θα πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα ίσο με τον χρόνο αποστολής του αρχικού.

Αλλαγές προϊόντων που έχουν γίνει από το φυσικό μας κατάστημα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με το φυσικό κατάστημα.

Τα έξοδα επιστροφής διαμορφώνονται βάση της χιλιομετρικής απόστασης και είναι δική σας επιβάρυνσης.

Αν το προϊόν είναι ελλαττωματικό ή έχει γίνει λάθος αποστολή από εμάς, τα έξοδα είναι δικής μας επιβάρυνσης.

Πληροφορίες Παραγγελίας
Πληροφορίες Προϊόντος
Captcha