Τηλέφωνο: 210 59 08 038
Καλάθι Αγορών

Η εταιρεία

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τον Ιούνιο του 1960, ξεκίνησε μια οικογενειακή επιχείρηση που στήθηκε βήμα βήμα από τα αδέλφια Αναγνωστόπουλος. Με γνώμονα το παιδί και σεβασμός στην οικογένεια, κατάφερε να εξασφαλίσει στους πελάτες της άριστη ποιότητα, επώνυμα ρούχα και τις καλύτερες τιμές. 

Τον Οκτώβριο του 2014 μεταφέρθηκε στο ΑΙΓΑΛΕΩ, στον εμπορικό πεζόδρομο της οδού ΠΑΝΟΡΜΟΥ.

Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας, συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της ό,τι καλύτερο στο χώρο του παιδικού ενδύματος.

Σήμερα, με πολύ μεγάλη πια εμπειρία στο χώρο του παιδικού ενδύματος, αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια παρουσιάζοντας τις συλλογές μας και μέσα από το πιο σύγχρονο τρόπο πώλησης, το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στο e-shop μας, babyjunior.gr, θα βρείτε προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο της παιδικής ένδυσης, όπως Agatha Ruiz de la Prada, Amore, Babybol, Be Board, Bidibimbo, Birba, Trybeyond, Disney, Dreams, Emc, Emery, EnricoCoveri, Jadea, Joyce, Lego, Level up, Life Boy, Mb fashion, Mayoral, Name it, Paul Frank, Pierre Cardin, Polo Club, S.oliver, Spark, Sprint, Stamion, Tender, Tiffosi, TR, Trax, Tuc tuc, Vegotex, Victor, Victoria, Ο κόσμος του μωρού και πολλά άλλα αναγνωρισμένα brand του χώρου μας.

Καλή σας πλοήγηση!