Τηλέφωνο: 210 59 08 038
Καλάθι Αγορών

Η εταιρεία

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τον Ιούνιο του 1960, ξεκίνησε μια οικογενειακή επιχείρηση που στήθηκε βήμα βήμα από τα αδέλφια Αναγνωστόπουλος. Έχοντας διανύσει μια πορεία 60+  χρόνων στο χώρο της παιδικής μόδας και έχοντας πρωτοπορήσει στην παιδική ένδυση συνεχίζει να υπηρετεί με ζήλο το στυλ και την κομψότητα συγκεντρώνοντας τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας. 

Τον Οκτώβριο του 2014 μεταφερθήκαμε στο ΑΙΓΑΛΕΩ, στον εμπορικό πεζόδρομο της οδού ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Η φιλοσοφία μας παραμένει αναλλοίωτη και παράλληλα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ιδέες και συνεργασίες ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ιδιαίτερα σχέδια και άριστη ποιότητα  για παιδιά 0-16 ετών. 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην επώνυμη παιδική ένδυση με γνώμονα πάντα το παιδί και την οικογένεια, έχει ως στόχο να μοιραστούμε μαζί σας την φροντίδα του παιδιού σας  και την αγάπη για τη μόδα! 

Παράλληλα μέσω του e-shop μας, babyjunior.gr θα μπορείτε να περιηγηθείτε επιλέγοντας προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο της παιδικής ένδυσης, όπως Agatha Ruiz de la Prada, Amore, Babybol, Be Board, Bidibimbo, Birba, Trybeyond, Disney, Dreams, Emc, Emery, EnricoCoveri, Joyce, Lego, Level up, Life Boy, Mb fashion, Name it, Paul Frank, Pierre Cardin, Polo Club, S.oliver, Spark, Stamion, Tender, Tiffosi,Trax, Tuc tuc, Victoria, Ο κόσμος του μωρού και πολλά άλλα αναγνωρισμένα brand του χώρου μας.